Toshiba

Toshiba Estia

Vortice

Actionclima

Nicotra Gebhart

HygroMatik

Clivet

Rycroft

Air Curtain Design

Östberg

Heatex

Toshiba VRF sistemi nude širok spektar opcija koje garantuju prijatno okruženje u Vašim kancelarijama, poslovnim zgradama ili hotelima. Zahvaljujući modularnoj izvedbi, Toshiba VRF sistemi su odlično rešenje za uređenje klimatizacije i starijih, a i modernih zgrada.

Toshiba VRF sistemi pokrivaju raspon učinka od 12 kW do 150 kW. Kao i kod drugih Toshiba proizvoda za klimatizaciju, energetska efikasnost je prvi prioritet. Odlične radne karakteristike i uštede u radu pri delimičnom opterećenju jasno ističu Toshiba VRF sisteme u odnosu na konkurenciju.

Super Modular Multi System i

Izvanredne radne karakteristike s viskoefikasnim DC dvostrukim rotacionim klipnim kompresorima i naprednim vektorski upravljanim inverterima čine Super Modular Multi System i inovativnim proizvodom budućnosti sa vrhunskim pokazateljima efikasnosti.

Upravo izuzetni koeficijenti efikasnosti pri delimičnom opterećenju još su više poboljšani primenom tri invertera i tri novoprojektovana kompresora koji precizno raspodeljuju opterećenja i postižu vrednosti koje su u samom vrhu u celoj branši.

MiNi S-MMS

Savršena ravnoteža između velikog i malog

Ovaj koncept omogućava fleksibilna rešenja za prodavnice, restorane, kancelarije i sve primene gde se traže kompaktne i tihe spoljašnje jedinice. Male dimenzije i inverterska tehnika kojom se štedi energija, čine ga idealnim rešenjem za sve vizionare. Ekskluzivna Toshibina tehnologija i dvostruki rotacioni klipni kompresor obezbeđuju vrhunsko iskorišćenje energije uz koeficijent grejanja čak do 4,61 (uređaj od 12,1 kW), pa tako predstavlja najbolje rešenje sa stanovišta energetske efikasnosti.

Super Heat Recovery System S-HRM

Istovremeno hlađenje i grejanje jednim sistemom

Sistem S-HRM je poseban po tome što pruža mogućnost istovremenog grejanja i hlađenja jednim sistemom. Pritom se energija toplog vazduha jedne zone može iskoristiti za režim grejanja druge zone, čime se ostvaruju značajne uštede energije.

Trocevni sistem S-HRM postiže odlične vrednosti energetske efikasnosti, a dodatne poene osvaja i u pogledu fleksibilnosti povezivanja s kompaktnim spoljašnjim jedinicama, razdelnim kutijama za rashladni fluid, koje se mogu primeniti i u vrlo skučenom prostoru, kao i jedinstvenom fleksibilnošću vođenja cevi.

Ovde možete preuzeti naš katalog Toshiba Commercial klima uređaja.

Ovde možete preuzeti naš katalog Toshiba Air-to-Air rešenja za pripremu vazduha.

Ovde možete preuzeti naš katalog Toshiba kontrolora za klima uređaje.

Ovde možete preuzeti preostalu dokumentaciju.

Ovde možete preuzeti prateće programe.