Toshiba

Toshiba Estia

Vortice

Actionclima

Nicotra Gebhart

HygroMatik

Clivet

Rycroft

Air Curtain Design

Östberg

Heatex

Toshiba Inverter tehnologija, rešenja profesionalaca za profesionalce!

Toshiba klima sistemi, zahvaljujući visokoj efikasnosti rada, obezbeđuju brzu isplatu Vaše investicije.

Toshiba Light Commercial klima sistemi pokrivaju raspon učinka od 5,0 kW do 23,0 kW. Podeljeni su na Digital Inverter, Super Digital Inverter i Digital Inverter Big linije proizvoda.

Moderni klima-uređaji, sa inverter tehnologijom, održavanje sobne temperature više ne regulišu uključivanjem i isključivanjem kompresora. Kod inverter tehnologije se uz pomoć najsavremenije elektronike reguliše broj obrtaja kompresora. Time se "proizvodi" samo onoliko snage za hlađenje/grejanje koliko je potrebno, drastično smanjuje potrošnja energije i produžava radni vek kompresora.

Digital Inverter

Digital Inverter spoljašnje jedinice urađene su kompaktno, a zbog svojih malih dimenzija vrlo su pogodne za instaliranje na mestima s ograničenim prostorom. Spoljašnje jedinice ubrajaju se u najlakše i najkompaktnije na tržištu.

Osim toga, osvojiće Vas i odnos cene i kvaliteta.

Super Digital Inverter

Za onog ko se zadovoljava samo najboljim, serija Super Digital Inverter je idealno rešenje.

Izvanredni rezultati u pogledu energetske efikasnosti, moguće dužine toka rashladnog fluida, kao i režimi hlađenja i grejanja u ekstremnim uslovima čine ovu seriju modela apsolutnim šampionom.

Digital Inverter Big

Digital Inverteri BIG savršeno su rešenje za veće Twin i Triple kombinacije u prodavnicima, kancelarijama i skladišnim prostorima. Uslov je da je potrebna samo jedna temperaturna zona. Na jednu spoljašnju jedinicu sa rashladnim učinkom od 20 ili 25 kW se povezuju dve, tri ili četiri unutrašnje jedinice istog tipa. Podelom kapaciteta na više unutrašnjih jedinica zagarantovana je savršena raspodela temperature u prostoriji.

Ovde možete preuzeti naš katalog Toshiba Light Commercial klima uređaja.