Toshiba

Toshiba Estia

Vortice

Actionclima

Nicotra Gebhart

HygroMatik

Clivet

Rycroft

Air Curtain Design

Östberg

Heatex

Životni stil i odgovornost prema okolini, kombinacija za one koji traže kvalitet!

Toshiba klima uređaji za kuće i stanove imaju raspon učinka od 2,5 kW do 7,0 kW. Mogu se instalirati u singl ili multi konfiguracije.

Koji god model da izaberete, Toshiba klima uređaji veoma efikasnim radom obezbeđuju svež, dobro filtriran vazduh i savršenu regulaciju temperature tokom cele godine.

Multi sistemi

Elegantno rešenje za klimatizaciju nekoliko prostorija je primena multi split sistema. Jedna spoljašnja jedinica koristi se za pogon od dve do pet unutrašnjih jedinica po Vašem izboru. Ponuda unutrašnjih jedinica obuhvata, pored zidnih i parapetnih (konzolnih) jedinica, još i četvorosmerne kasetne i kanalske jedinice.

Bitne prednosti multi split konfiguracije su: ušteda prostora, smanjeni troškovi montaže i dovoljan je samo jedan električni kabl za napajanje spoljašnje jedinice.

Visoka efikasnost

Toshiba klima uređaji su među najefikasnijim klima uređajima na tržištu. Uz pomoć inverter tehnologije i dvostrukog rotacionog klipnog kompresora, postiže se manja potrošnja energije tokom cele godine.

Singl sistemi

Klasična singl konfiguracija se sastoji od jedne unutrašnje i jedne spoljašnje jedinice.

Kod zidnih unutrašnjih jedinica izbor je vrlo veliki. Uređaji sa fiksnim brojem obrtaja i različiti modeli s inverter tehnologijom pokrivaju širok spektar zahteva.

Aktivna obrada vazduha

Klimatizacija prostora, upravo u rezidencijalnom segmentu, znači više od same kontrole sobne temperature i vlažnosti vazduha. Pravi kvalitet daje čist i nezagađen vazduh koji značajno povećava ugodnost.

Različiti efikasni filterski sistemi u Toshiba sobnim klima-uređajima prečišćavaju vazduh od grubih nečistoća, imaju dezinfekciona svojstva, a uništavaju i viruse i bakterije. Elektrostatički filteri imaju, osim toga, i tu prednost da ne zahtevaju kasnije troškove za eventualnu zamenu filterske trake.

Ovde možete preuzeti naš katalog Toshiba Residential klima uređaja.